Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vila 7 camere in Drumul Taberei
350000 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Desi nu v-ar veni sa credeti, luxoasa vila cu sapte camere din imagini este situata in oras, la scurta distanta de o zona comerciala moderna, recent construita, intr-o portiune rezidentiala noua a cartierului Drumul Taberei.

Zona, una dintre cele mai ravnite de familii aflate in cautarea linistii, dar si a accesului rapid catre orice punct al orasului, va va pune la dispozitie numeroase scoli, gradinite particulare, restaurante, farmacii, o clinica medicala si un centru de infrumusetare cu spa, precum si un important hypermarket, mereu bine aprovizionat. In acest cadru pe cat de dinamic pe atat de propice pentru relaxare, se afla vila cu aspect exterior ultra-modern, amplasata in mijlocul unei curti ample si excelent toaletate, unde va va face placere sa petreceti momente bine-meritate de respiro impreuna cu cei dragi.

Incaperile nu va vor dezamagi nici ele, fie ca prioritatea dvs. consta in gasirea unei locuinte spatioase, a unei case finisate modern si complet mobilata (chiar si cei mai pretentiosi clienti vor fi impresionati de setul antic de living din mansarda), sau a unei vile cu toate utilitatile (inclusiv sistem de alarma), care dispune de un garaj, doua balcoane, o terasa si cinci bai cu ventilatie naturala.
Din Gura in Gura